Barberek Budapest belvárosában

Barber

Néhány éve, egy évtizede jelentek meg ismét hazánkban a barberek. Ez nem új dolog, hiszen nagyszüleink idejében is voltak úgynevezett borbélyok. Aztán pár évtizedig nem láthattunk ilyet hazánkban. Viszont most már az angol kifejezést átvéve, megint van elég sok barber.

Elsőként Budapesten nyíltak barber shopok az angol mintának megfelelően, majd ezek terjedtek tovább a vidéki nagyvárosokba is. Ez első újkeletű barbershopok tulajdonosainak többsége külföldön tanulta a szakmát.
Budapesten már több barber shop is elérhető, mind tele profi barberekkel.
Ha még nem jártál eddig ilyen helyen, akkor jó, ha először megnézed a barber shop weboldalát, és megnézel pár referencia munkát. Ebből már láthatod, hogy kb milyen minőségű munkára számíthatsz, mire képesek az ott dolgozók, ha betérsz egy ilyen helyre hajat vágatni.

A hajon kívül a barberek mesterei a szakáll formázásának is. A teljes folyamatot rájuk bízhatod. Kezdve a szakáll kontúrjainak kialakításával, majd később a rendszeres fazonigazítás, és a szakállápolás kapcsán is garantáltan jó kiszolgálásban lehet részed.

Megosztás